Hoppa till innehåll

Om Traumatriumf

TRAUMATRIUMF.wordpress.com är en systersite till dissociation.bloggproffs.se. Denna blogg skapades som ett led i ett bloggskrivande som påbörjats redan tidigare, men omständigheter gjorde att vi beslöt att öppna även denna sida. Av denna anledning så finns delvis samma information på bägge sidorna.

Jag som bloggar bjuder med dig på en resa både tillbaka i tiden, in i mig själv och framåt, in i framtiden. Ni får följa med på min resa eller bara söka information bland det som jag väljer att publicera här på temat trauma och/eller dissociation. Som traumatiserad har jag mött en i vissa fall handfallen psykiatrisk verksamhet och det jag skriver är min subjektiva upplevelse av dessa möten, min egen bearbetning och den information som jag kommer över och vill dela med mig av. Det är lösa tankar blandade med fakta och stundvis fruktsamma funderingar.

PRIVAT är jag en ganska sammansatt individ. Jag har en akademisk bakgrund inom det sociala området; en utbildning som jag för tillfället inte gör så mycket med. i stället ägnar jag mig åt konstnärlig verksamhet och fungerar som cirkelledare och kursare ett par dagar i veckan. Man kan kanske säga att jag har en timeout. En period då jag -ibland i motvind- försöker bearbeta, integrera och summera mitt liv för att kunna gå vidare som en helare människa.

Bloggen utgår från mitt eget trauma. Jag har varit utsatt för sexuella övergrepp. Skulle jag påstå att det inte påverkat mig särskilt mycket skulle jag ljuga. Det har alltid kastat sin skugga över min vardag, över mitt liv, -en skugga jag börjat vänja mig vid, börjat lära mig hantera. Men det är inte lätt och det går inte snabbt, -men det går.

Om mig som bloggar på denna sida…:
Ålder: 32 år
Utbildning: Socionom bl.a.
Gör just nu: Bearbetar det som livet serverat
Intressen: Jag har stor kärlek till böcker och älskar att leka med färg och form. Jag sysslar med keramik, målar i olja, jobbar med photoshop och jobbar också med glas. -Lite av varje med andra ord.
Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: